Selecteer een pagina

Op Youtube zijn een ontelbaar video’s die je informeren over bepaalde onderwerpen. Deze onderwerpen variĆ«ren van diepgaande onderwerpen over politiek tot puppy’s die lachwekkende dingen doen.

Op Youtube, ben ik vooral op zoek naar inspirerende video’s die me motiveren om mijn doelen te bereiken. Vaak zijn dit video’s over productiviteit.

Hierbij de top 5 Youtube kanalen die me inspireren:

1. Matt D’Avella

Matt D’Avella maakt video’s van zijn experimenten die hij 30 dagen lang probeert. Alle experimenten zijn gericht op het verbeteren van zijn leven of productiviteit. Hij laat zien of het echt een verbetering is.

2. Thomas Frank

Thomas Frank laat op vele manieren zien hoe je zo goed mogelijk je studie periode door kan komen door allerlei handige tips en tricks voor bijvoorbeeld focus tijdens het leren. Maar daarnaast wordt er ook uitleg gegeven waarom je soms de belangrijke taken niet doet en op netflix een film aan het bingewatchen bent.

3. Carl Pullein

Op het kanaal van Carl Pullein zijn er veel video’s die gaan over Evernote en Todoist. Zelf gebruik ik Todoist als takenlijst en is dit kanaal belangrijk geweest voor de manier hoe ik het gebruik.
Carl laat ook routines zien zoals het wekelijks onderhoud en het plannen van taken.

4. Better ideas

De video’s van Better ideas zijn gericht op het maximaal profiteren van kleine slimmigheidjes waardoor je makkelijker en met minder stress taken gedaan kan krijgen.

5. Mariana’s Study Corner

Mariana’s video’s zijn bedoeld voor studenten om makkelijker door de studie heen te komen. Ik merk dat de tips niet alleen effect hebben op de studie, maar ook in alle andere doelen in het leven.

Youtube